Alles over ons maatwerk

Alles over ons maatwerk

Lune

 

De charme en het betoverende licht van de maan wenden we aan om charme te creëren in huis.

Lune

 

 

De charme en het betoverende licht van de maan wenden we aan om charme te creëren in huis.

 

Soleil

 

De energie, de kleurenkracht en het plezier van de zon gebruiken we om de omgeving tot leven te wekken.

 

Lune & soleil

Lune & soleil

We denken meer dan gemiddeld na over hoe raamdecoratie in twee richtingen kan werken. Wij kruisen de perspectieven van dag en nacht. Schijnt de zon dan beheersen we warmte en energie, bij maanlicht beloven we sfeer en gezelligheid. Op ons kunt u vertrouwen, dag en nacht.

Het huis van vertrouwen

Het huis van vertrouwen

Stap binnen bij Rejotex en leg uw verlangen naar nieuwe raamdecoratie in onze handen. Laat u inspireren en verrassen door een combinatie van trends, kleuren en materialen die allemaal samen het ritme van het licht volgen. Na een kennismakingsgesprek in onze toonzaal, creëert zaakvoerster Natalie uit uw voorkeuren een totaalconcept dat volledig bij uw woning én uzelf past. Daarna geven we u advies en komen we opmeten bij u thuis. Wees gerust, uw project wordt opgevolgd door één en dezelfde persoon. In onze showroom verfijnen we het advies en zetten we dat om in stalen om aan u voor te stellen.

 

Reken op ons familiebedrijf voor persoonlijk advies, vakkundige opmeting en precieze plaatsing. We doen het tenslotte al 25 jaar, waarvan Natalie al 15 jaar in de zaak staat. U legt uw vertrouwen in ons, wij leggen onze ziel in uw project. Welkom in het huis van vertrouwen!

Waar maken wij het verschil?

Waar maken wij het verschil?

Omdat raamdecoratie niet enkel moet passen bij uw smaak, maar ook binnen de inrichting van uw huis én bij u, maken we eerst persoonlijk kennis met u. Een gesprek met Natalie opent een wereld van decoratiemogelijkheden, die perfect tot hun recht komen in uw woning. Wij geven u advies, maar u bent het die dagelijks in uw woning leeft. De uiteindelijke keuze is dan ook aan u.

Een warm thuiskomen

Een plaats waar het fijn thuiskomen is. Dat wil Rejotex u van harte geven. Hoe? Natalie maakt in een eerste gesprek kennis met uw interieur én met u. Hoe ziet uw woning en uw dagelijkse leven eruit, en vooral: wat wilt u graag veranderen aan uw raamdecoratie. Spring binnen in onze toonzaal of maak een afspraak, zo bent u zeker dat we enkel oor hebben voor u. Van begin tot eind wordt u bovendien bijgestaan door één en dezelfde persoon, zowel voor het advies als het opmeten bij u thuis.

Advies en voorselectie

Ons inlevingsvermogen en buikgevoel gecombineerd met een stevige dosis ervaring laat ons toe om u een creatief totaalplaatje voor te stellen. Natalie creëert een concept dat uw smaak en uw persoonlijke leefwereld bezielt. Door een combinatie van licht, kleuren en patronen ontstaat de gewenste sfeer in huis. Na ons persoonlijk en deskundig advies kiest u hoe u uw raamdecoratiewensen uiteindelijk graag ingevuld ziet.

Uw huis, uw budget

Eerst krijgt u een richtinggevend budget. Een gedetailleerde offerte komt er na uw keuze van materialen en de opmeting van uw ramen.

Creatie en installatie

We luisteren niet alleen naar u, maar ook naar wat uw woning ons te vertellen heeft. Het is voor ons belangrijk om elk raam in de grotere context van het huis te zien. Het gaat niet enkel over de breedte en hoogte van de raampartij, maar ook over hoe het eruit ziet vanuit een andere ruimte of van buitenaf. Ook bij grotere ramen of iets complexere ramen met een speciale vorm geven we gepast technisch advies en zorgen we voor een design afwerking.

Tot op de millimeter

Uw raamdecoratie moet absoluut passen binnen het geheel van uw inrichting en uw woning. Daarom komt Natalie persoonlijk elke raampartij tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Met deze maten gaat de naaister aan de slag. Met de nodige zorg voor de juiste materialen wordt alles op maat gerealiseerd.

Opnieuw thuiskomen

Nadat uw raamdecoratie zijn plaats heeft gevonden in uw woning, ervaart u die huiselijke sfeer waarnaar u op zoek was. De zaakvoerster neemt graag nog persoonlijk contact met u op om te horen of u wel volledig tevreden bent. Pas als uw nieuwe interieur u een gevoel van écht thuiskomen geeft, zit onze taak erop. Stap thuis binnen en geniet van uw gezellige woning, u verdient het.

Tips op maat van uw project ?

Tips op maat van uw project ?